Osudu vstříc

Osudu vstříc

Anotace: "Kdekoli zasejeme sny, vykvetou růže." Aveline Claude (napsána 30.8.2008)

Uvízl jsi v mém srdci jako v pavučině
vždyť víš, změnili jsme se oba
já neznám důvod a ty také ne
možná za to může dnešní doba.

Srdce si vsadíš na červenou
a duši na černou zas
a posloucháš větu nevyřčenou
co říká: To chce čas.

Tak pojď blíž, já už se nebojím
půjdeme vstříc svému štěstí
a hvězdám. Hlavu nakloním
když stará cikánka mi věští.

Možná zapsán v čárách dlaní
celý náš svět jest
žít bez křídel objímání
náš nejvyšší trest.

Už netoužím po změně
ani po havraních vlasech
chci si jen hrát na vězně
okovaného v tvých citech.

Tak pojď blíž, já už se nebojím
hledět ti do očí a přát si víc
půjdeme si vstříc, hlavu nakloním
a cikánka neříká již nic.
Autor mauvais-ange, 31.08.2008
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Rýmy jsou možná okoukané a fádní, ale skrývají city, které minimálně pro jednoho člověka nikdy fádní nejsou, proto odmítám tak přísnou kritiku.

31.08.2008 15:24:00 | SZN

bohuzel jsou v tom na mne moc fadni, okoukane rymy...

31.08.2008 14:40:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí