Sbohem

Sbohem

Anotace: Člověk někdy pozná něco, co ho láká tak moc, že se bojí uvěřit...ztratit, nebo získat...

Od prvního pohledu
oči spustit nesvedu
pohled Tvůj, plamen ohně jest
a já se toužím v oheň vplést

V nitru záchvat touhy -
jak tisíce let dlouhý
Ve vteřině se pálím, já to vím -
přesto se Ti neubráním...

Vášeň plamenná a touha neměnná,
pro mne jsi víc, než nesjpíš víš -
věřím, že Ty dál klidně spíš.

Nespím a vyjádřit nedokážu,
pocit, který k Tobě vážu...

Když nezavoláš,
život půjde dál,
nejsem už člověk,
jež by se toho bál...

Bereš mi řeč,když s Tebou jsem,
až příliš chci Tě mít,
To Ty jsi teď můj sen.

Rozporuplné pocity,.
cítím, že pro mne nejsi - Ty,
dokázat odolat? Pozdě je na to..
Ty jsi můj ztělesněný sen..
Snad nikdy, nikdy nedozvíš se,
že toužím být s Tebou jen.

Mám strach,
do čeho jen padám,
proč touha má rozum zadusila,
snad nejlepší je zapomenout
a dát si dvě skleničky vína.
Autor Ammazonic, 31.08.2008
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, enigman, blue, Psavec, Caracol, SZN
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásná, moc krásná :)

02.09.2008 18:48:00 | blue

dobrej závěr, leč někdy dvě skleničky jsou málo:-)

31.08.2008 21:23:00 | Caracol

Ano, život jde a půjde dál, jen touhy zůstávají a bolívají...

31.08.2008 15:21:00 | SZN

sem tam me to zaujalo,ale vetsina ne...

31.08.2008 14:38:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí