Zmáčené líce

Zmáčené líce

Anotace: ...

Po delší době jsem zase smutná
dnes opět vím, jak zklamání chutná.
Nejspíše jako hořkost na jazyku
jak příliš mnoho plodů z mandlovníků.

Ta bolest u srdce infarkt není asi
to jenom vzpomínky na dřívější časy
rozechvěly smutné struny mojí duše
šlo to zatraceně rychle, jednoduše.

Do očí slzy chtěly by se dráti,
já pouze s tebou chtěla jsem být. A ty?
Ty jsi mi řekl, nesmíš chtít více
a tak tu sedím. Zmáčené líce.
Autor orca, 31.08.2008
Přečteno 372x
Tipy 8
Poslední tipující: Manon.H, Mraveneček, hanele m., enigman, Dedillope, bokken, gentoo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí rým "na jazyku - z mandlovníků"
a líbí se mi to celý...

01.09.2008 22:07:00 | hanele m.

To bude dobrý, orco, znám to...je dobré se z toho vypsat. A ty jsi se vypsala hezky...

31.08.2008 19:13:00 | gentoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí