Jsem znovuzrozená

Jsem znovuzrozená

Anotace: ..loňská..SMSková

Jsem v jitru červánků a mlhy zrozená!!
..a pokřtěná jsem v modrých kapkách moře..
a nebýt Tebe..tak jsem dodnes bez jména
hřmící..i divoká..jako sestřička bouře..

Jsem větrem provoněná
jsem dávka slunečního vzrušení
jsem dítě..víla..žena
co vlasy má jak letní osení..
Autor šuměnka, 23.08.2005
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí