Otázka touhy

Otázka touhy

Anotace: Křehký jako miminko ve tvém náručí, zacházej se mnou jemně, nikdy bych ti neublížil.

Křehký jako miminko ve tvém náručí,
zacházej se mnou jemně
nikdy bych ti neublížil

Omluvy se ti zdají být vším
co ode mne můžeš dostat
ale jako dítěti mi vykouzlíš
úsměv na tváři
když se o mě zajímáš
a ty víš...

Je to otázka touhy
je to otázka důvěry
je to otázka toho
zda necháme vše
co jsme vystavěli
rozpadnout v prach
tyhle a další věci
nás drží pohromadě

Nezávislost
je stále pro nás důležitá
ačkoliv (my zjišťujeme)
je jednoduché udělat
hloupou chybu tím
že to necháme být
(víš co tím myslím ?)

Mé slabosti
znáš jednu za druhou
(a to mě děsí)
ale stačí mi více pít
než tobě se zdá že myslet
aby mě nějaká dostala
a ty víš...

Je to otázka touhy
je to otázka důvěry
je to otázka toho
zda necháme vše
co jsme vystavěli
rozpadnout v prach
tyhle a další věci
nás drží pohromadě

Polib mne na rozloučenou
když jdu ven sám
ale ty víš že bych
raději zůstal doma
Autor Quoman, 01.09.2008
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, nevim zda-li bych to nazvala basni ci ne...

02.09.2008 08:27:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí