Departe de mă

Departe de mă

Anotace: Po dlouhé době básnička.. Nečekejte žádný zázrak.. Jinak název znamená Daleko ode mě..

Každou noc neustále mě budí ze spaní,
tvůj obličej v mé mysli vepsaný,
se svítáním tyhle pocity odchází,
přes den nedostávám se do nesnází.

Kdybych se téhle chyby nedopustila,
trpkou chuť bych neokusila,
bral jsi to jako sázku,
já ze sebe nevydám ani hlásku.

Měl jsi v úmyslu mě zranit?
Nechtěl jsi mě snad chránit?
Svět nás jen a jen klame,
na společnou cestu se nedáme.

Vzal jsi mi všechnu víru,
teď už nemám na nic sílu,
je zbytečné se takhle bát,
nikdy mě nebudeš mít rád.
Autor Rhiannon, 01.09.2008
Přečteno 372x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, kkure, enigman, Gabi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sadovaa: JJ, já vím. xD Takhle ho nějak postrádá.. xD

02.09.2008 18:42:00 | Rhiannon

pozor na rytmus, je to mrcha

02.09.2008 08:17:00 | saddova

Hezká..=) jen si nejsu jistá, jak to myslíš.

01.09.2008 18:09:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí