TY

TY

Anotace: mé "sokyni"...

Ty jsi pro něj noc i den
k tobě jeho láska vzhlíží
pro mě byl jen bolavý sen
proč stále cestu mou kříží?

Chtěla jsem být tam kde ty
v jeho náručí a teple
jenom mně by patřily jeho rty
jenže on miluje tebe

Ty jsi pro něj to nejlepší
tys našla to co já v něm marně hledala
ve vašem světě teď už neprší
já si oceán vyplakala
Autor Mag Dí, 04.10.2004
Přečteno 694x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí