Toužím

Toužím

Anotace: Výplod psaný na polštáři...

Toužím (!)
Po šarlatovém smíchu
Když z jeho očí prší
A chci si schovat
Touhu do krabičky
/Jen aby neuletěla/
Jako ta štěstínosná muška
Co jsme jí spolu chytili
Pamatuješ?

Toužím (!)
A tichounce vzlykám do polštáře
Na kterém jsi jednou usnul
A pak ho zahodil
/Byl přesycen mou vůní,
která se ti znelíbila/

Toužím (!)
Tulím se k plyšovému medvídkovi
A sobecky ho vězním ve svém sevření
Vidíš?
Já toužím!!
Tak někdy přijď
A stul se ke mně pod peřinu
Ať i ten medvídek
Může okusit chuť
Té vysoce moderní svobody…
Autor Princezna.Smutněnka, 01.09.2008
Přečteno 433x
Tipy 7
Poslední tipující: Maro Deives, jára spots, saddova, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krom prvni sloky je to velmi pekne

02.09.2008 07:50:00 | saddova

...emotivní ST

01.09.2008 21:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí