ze srdce

ze srdce

Anotace: zase o lásce

Štěstí moc namalovat nejde.
Namalovat nejde ani lásku.
To co do srdce se mi vejde,
to ani do tisíce obrázků.

ač tužka a papír nedokáží co slova
já hluboko v srdci Tě schovanou mám
jen Tebe miluji říkám zas a znova
chci být jen s tebou a už nikdy sám
Autor Barci, 01.09.2008
Přečteno 713x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Květka Š., igniss, melebele
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Sám nechce být nikdo, možno jen na chvílu, ale určitě ne napořád.

26.09.2008 21:41:00 | NikitaNikaT.

ač rýmy dosti okoukane, tak ti rytmus tentokrat sedí...

02.09.2008 07:49:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí