Za všechno může krása tvá ...

Za všechno může krása tvá ...

Anotace: ***

Tvé vlasy zlaté jenž kolem té,
Tváře tolik svůdné
Zvolna se vlní
Tváře co zmatek neskutečný
Ve mně pokaždé vyvolává

Bloudím, pak sem a tam
Nevím co se semnou děje
Zůstat někde na chvíli stát
Věc téměř nemožná
Myslet rozumně věc nadlidská

Stav láskou ochromení se blíží
Těžké, pak normálně fungovat,
Když jen touha a zmatek mně souží

Za vše pak může tvá krása,
tak neopakovatelná
Za vše může tvá duše,
Co jak měsíc za úplňku
Mystickou sílu vyzařuje,
Která mně zcela pohlcuje
Autor WWW, 23.08.2005
Přečteno 629x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zdravím na dálku, dnes jsem si potřebovala něco podobného přečíst... díky, malíři :o) :o)

26.09.2005 11:50:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí