NADĚJE

NADĚJE

Naději otevři dveře a poznáš,
že ještě neodešla.
Trpělivě čeká a věří ti,
že ani ty ji nezradíš.
Jste dvě tak opuštěné,
když vás dělí stěna.
Jak málo chybí,
aby jste byli jednou.
Neboj se a otevři.
Pozvi ji, trpělivou, dál.
Ve dvou se to přeci
lépe táhne...

4.10.2004
Autor Eči, 04.10.2004
Přečteno 768x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí