Šeptej...

Šeptej...

Anotace: pár slov k zamyšlení...

Šeptej… že jsem to nejkrásnější co tě kdy potkalo…

Šeptej… že život beze mě ztrácí smysl…

Šeptej… že beze mě jsi ztracený…

Šeptej… že pro mé rty bys zabíjel…

Šeptej… že se chceš ve mně ztrácet ve dne i v noci…

Šeptej… že už nikdy neodejdeš…

Šeptej… že za mnou půjdeš světa kraj…

Šeptej… že za můj život bys svůj vlastní dal…

Křič… když mi ublížíš, že to tak být nemělo a že to už nikdy neuděláš…

Pros… ať se vrátím, ale já stejně odejdu už napořád…

Plakej… stokrát víc, za každou slzu, kterou uroním já pro tebe…

Umírej… každý den, za tu lásku, která nás kdysi tak pevně spojovala…
Autor janice.sweet, 02.09.2008
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, enigman, Caracol, Marylin, Kanzy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Udělala na mě dojem,mám hezký pocit po ránu.Tak nějak tu báseň chápu a momentálně prožívám,i když zatím ne ten závěr,stále jsme jen u šeptání...ST!

03.09.2008 07:47:00 | Mraveneček

Hodně silný závěr

02.09.2008 23:20:00 | Caracol

působivá,líbí se mi

02.09.2008 17:19:00 | Kanzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí