Jsi...

Jsi...

Anotace: když nemáš odvahu říct mu to, tak mu to napiš :)

Jsi jak můj anděl, který mě chrání,
má duše, srdce na dlani.
Jsi jako vánek, který mě hladí,
jsi jako led, co mě chladí.
Je mi smutno, když tu nejsi semnou,
když trávím večery sama a ne s tebou.
Jsi pro mě víc, než kdokoli jiný,
jsi v mém srdci a to nikdo nezmění.
Autor Kisska, 02.09.2008
Přečteno 721x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí