Rouen ráno

Rouen ráno

Anotace: Když rosa ranní chladí nohy, když kolem voní slámy stohy, když den vychází z podmraků, lítám na modrém oblaku.

Zas je tu lásko nový den,
my opouštíme Rouen,
zážitkům novým jedem vstříc,
vidět Paříž i kousek víc.

Slunce je ještě pod mrakem,
kraj obalený přízrakem
a kousek mlhy nad Seinou,
spojuje nám tu hezkou show.

V srdci mě hřeješ od včera,
kdy jsem Tvá slova slyšela,
respektive je v smsce,
četla jak nápis v zlaté desce.

Jsi tu v mém srdci ukryt stál
a moje kroky míří dál,
já chtěla bych Tě u sebe,
zapadat krásně do Tebe.

Líbat Tě lehce na víčka,
rety jak rajská jablíčka
a taky dlaně, záda, líce,
toužím po Tobě stále více.
Autor grázlík, 02.09.2008
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Caracol, Květka Š., sondulacek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

respektive je v smsce,
četla jak nápis v zlaté desce... povedený, krásný, plný lásky. Líbí

02.09.2008 23:13:00 | Caracol

krásně zaláskovaný...

02.09.2008 18:14:00 | Květka Š.

Pěkné,plné romantiky,něhy,psáno srdcem

02.09.2008 18:11:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí