Raz, dva, tři

Raz, dva, tři

Anotace: ...( prosím komentáře, pokud k tomu je co říct)

oči, pohledy, jiskření
srdce, tluklot, vzrušení

naděje, obavy, doufání
dotek, vůně, zvlhčení

radost, mladost, líbání
tělo, chtíč, milování

naděje, obavy, doufání
prázdno, otázky, tápání

srdce, praskot, lámání
pláč, vztek, sípání

naděje, obavy, doufání
začátek, konec, zklamání

raz, dva, tři
Autor saroko, 02.09.2008
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: Monsignore, unstoppable, Mraveneček, bokken, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se mi zatím líbí od tebe nejvíc

05.09.2008 09:19:00 | Monsignore

Co k tomu říct?v pár slovech jsi vlastně popsala celý smysl života...ST!

03.09.2008 07:51:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí