Čím více se známe

Čím více se známe

Anotace: takové malé jednoduchoučké vyznání

Čím více se známe
tím více si lžeme,
čím se známe
tím víc spolu chceme snít.

Čím více se známe
tím méně si dáme,
čím více se známe
tím víc spolu chceme žít.
Autor Bušík, 02.09.2008
Přečteno 612x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí