Vždy, když jsi vstoupil do mého života

Vždy, když jsi vstoupil do mého života

Anotace: Možná jsi mou poslední nadějí vzkřísit život ve mně...

Sbírka: Pavel

Vždy, když jsi vstoupil do mého života,
zpřeházels základy, zbořils zdi
Vynesls mě do oblak, když byl jsi mým
Zabils mě, když jsi mě opustil
Už tolik let patříš do mého života,
překonáváš hranice, pálíš mosty
Tvůj důvod je prostý
Vždy tu pro tebe jsem
Otvírám dveře, otvírám své srdce
všem radostem i bolestem,
co přinášíš do mého života s sebou
Jsi důvod, proč mě v létě ruce zebou
a proč se v zimě budím v horečkách
Tvůj parfém citím dříve než tě spatřím
Pokaždé mám hrozný strach,
co zase s mým životem uděláš,
co mi vezmeš, co mi dáš
na jak dlouho asi
Pokaždé to byly krásné časy,
když jsem své ruce mohla o tvé tělo hřát,
když jsi mě chladil doušky vody
ze svých úst
Ještě jednou tě prosím
Ještě jednou to zkus
Zpřeházej můj život tak, jak to umíš
Vynes mě do výšin, znič mě, zab
Jen na malou chvíli chci zase cítit,
že mě můžeš mít rád
Každá ta chvíle dala mi víc než každý další vztah
Každý tvůj dotek byl mi živou vodou
A tu teď strašně moc potřebuji
Vždy, když jsi vstoupil do mého života,
cítila jsem, viděla, toužila a milovala
Celou svou duši jsem ti dala
Celé své bláhové pomíjivé bytí,
co teď rozpadá se v prach
Po všech těch letech mám hrozný strach,
že už tě omrzelo mi ubližovat,
že už mi dýku do srdce nevrazíš,
že už se nevrátíš...
Autor unstoppable, 03.09.2008
Přečteno 481x
Tipy 11
Poslední tipující: niky x), Mispul, Dedillope, Myrja, Bíša, enigman, Mraveneček, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádhernýýý... došli mi slova a v očích mám slzy... vím jak se cítíš..prožívám to samý... . a nebo alespon hodně podobný... přeju hodně štěstí

11.09.2008 14:20:00 | niky x)

Páni... já nemám slov... tak procítěně... klobouk dolů.. krása

09.09.2008 17:15:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí