Našel si

Našel si

Anotace: Ty už si našel, ještě já hledám, ten poklad pro můj život, slzy utírám, křídla zvedám, ač v duši je mi tklivo.

Tak už našel si svůj přístav,
kde sníš,
a taky všechny tajný místa,
kam smíš.

Tak už našel si své teplo,
svůj stín,
kde najde se vždy úsměv
i splín.

Tak už našel si své peklo
i ráj,
a taky malou pevnost
a stáj.

Tak už našel si své světlo
i šero,
kde pohladit lze záda,
tělo.

Tak už našel si svou půdu
i rýč,
kde všechno jen né láska
je kýč.

Tak už našel´s jinou ruku
i dlaň,
a taky kytek louku
i pláň.

Tak už našel si svou skříňku
i stůl,
a taky měsíc v noci, co bývá
ho půl.

Tak už našel si své všechno
i nic
a pořád ještě věříš, že najít
lze víc.

Tak už našel si svou hvězdu
i pár komet
a chtěl bys ještě obraz, co
namaloval Monet.

Tak už našel si cos hledal a
život běží,
já musím jít dál lásko
bez otěží.
Autor grázlík, 03.09.2008
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: Myrja, Caracol, enigman, Mraveneček, sondulacek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně lehké veršíky

03.09.2008 12:52:00 | Caracol

Poslední tři sloky jsou nejhezčí:o)

03.09.2008 07:32:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí