Kdybych Tebe měla

Kdybych Tebe měla

Anotace: ...nejedná se o žádné vyznání lásky...

Sbírka: Krajíc života

Kdybych loutnu měla
jen Tobě bych hrála,
abys za mnou přijel
ze šumavských dálav

Kdybych koně měla,
hned ho osedlala
za Tebou bych jela
co bych za to dala...

Kdybych papír měla
dopis bych poslala
a Ty v řádcích četl,
že jsem se usmála

Kdybych já sen měla
a v něm potkali se
štěstím bychse chvěla
na sebe smáli se

Kdybych Tebe měla
psát bych nemusela
a jen bych Tě hřála..
Tak bych si to přála..
Autor Káňátko, 03.09.2008
Přečteno 576x
Tipy 20
Poslední tipující: Markéta.., Rytíř bláznovství, Yukki, Dacryon Beata, IvoMaria, grázlík, Myrja, Holis, danaska, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné sdělení...děkuji za komentík

29.10.2008 15:46:00 | Markéta..

Souhlasím, je to moc milá básnička.

03.09.2008 14:41:00 | danaska

krásně roztomiloučký

03.09.2008 12:50:00 | Caracol

Líbí, moc...*

03.09.2008 09:17:00 | Iva Borecká

nádherný,něžný

03.09.2008 08:23:00 | Chránič Zubů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí