Kardiografie

Kardiografie

Anotace: Jsi srdce odvážné.

Jsi srdce odvážné,
a moje,
jen pro tebe
bije.
Chce bíti
hlasitěji
a odevzdané smrti.
Ty beznaději tišíš
Tomto čase, světě.
Holoubek bílý
Teskně padá,
Že s Tebou
Chce být.
Autor hanly, 03.09.2008
Přečteno 737x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí