tulák

tulák

Anotace: tobě

Jsem trochu znaven
cestou žití
a u vás z kamen
plamen hřeje
nic nedbám
že mne nenasytí
když čtu si nocí
z Hemingwaye

Proto vás prosím
milá slečno
o trochu jisker
na zahřátí
a čas co pádí
v nekonečno
v podobě slunce
za ůpatí
na chvíly zastavím

Ač nejsem znalcem
dobrých vín
a hlava se mi brzo motá
v světnici kde voní rozmarýn
půjčím vám kouknout do života.
Autor zenge, 03.09.2008
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Rolnička, Caracol, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě taky ;-)

03.09.2008 18:13:00 | Caracol

Pěkná,líbí se mi...

03.09.2008 17:34:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí