To rozohodujicí

To rozohodujicí

Anotace: Toužím a hořím, cítím, že se kola lásky otáčí.

Jako kočka
tažená z deště ven
jde přímo nazpátek
aby to udělala znovu a znovu
se vrátím abych pokračoval
je to něco mimo naši kontrolu
něco čemu nikdy neporozumíme
je to skrytý zákon
jablko padá
osud volá
následuji tě

Jako pěšák
na nekonečné šachovnici
který si není nikdy tak jistý
kam se vlastně pohybuje
jdu slepě dál
a nebesa jsou přede mnou
tvá nebesa mne nenechají
svým půvabem v klidu
když dorazím jsou pryč
řeka teče
moudrý muž ví
následuji tě

Toužím a hořím
cítím
že se kola lásky otáčí

Jako můra na zářivém světle lásky
se spálím každou a každičkou noc
sama touha není kytkou voňavou
ale slunce bude svítit
a to rozhodující je
že tě následuji
Toužím a hořím
cítím
že se kola lásky otáčí
Toužím a hořím
cítím
že se kola lásky otáčí
Autor Quoman, 03.09.2008
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí