Pravdy se nebojím

Pravdy se nebojím

Anotace: abych nepsala jenom ty špatný věci.

Přes den na Tebe musím myslet,
v noci nemůžu spát.
Možná bys tohle měl vědět.
-A klidně se mi smát.

Ať se rozhodneš jakkoli,
musím o tom vědět.
Pak nový pohled dovolí
jinak se dívat na svět.

Nejspíš o trochu černější,
tmavší nežli býval.
Býval iluzí krásnější
a Ty ses v něm usmíval.

Této pravdy se nebojím.
Jen před tím neutíkej
a prozraď mi to, oč stojím.
Prozraď...a nezalhej.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 03.09.2008
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš to je zbabělost,ale třeba jen nechce ublížit:o)

10.09.2008 19:32:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí