Zásnuby

Zásnuby

Anotace: Bohužel vlastní zkušenost... :-(

Spadla mlha, setmělo se,
lidé už jdou spát,
jen dvě jiskry na terase,
chtěly by se brát.

Padla pusa, první, druhá,
a pak obětí,
náhle byla ona nahá,
znovu v prokletí.

Slunce vyšlo,
nastává den,
proč se tak stalo?
Proč zapomněl?

Jiskry již nehoří,
zas končí den,
už si mě neváží,
rozplynul se sen.
Autor loverose91, 03.09.2008
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí