Nezastavuj

Nezastavuj

Anotace: Vzpomínky jsou teď tím jediným, co mám :)

Až půjdeš kolem mne ulicí,
nezastavuj své kroky, prosím
Nezabíjej, co pevně svírám ve svém srdci,
co v sobě již tolik let marně nosím
Projdi kolem mne, jako bych nebyla
Nech mě na chvíli pohlédnout ti do očí
Nezastavuj mě, aby ses rozloučil
Pro mě to nikdy neskončí...
Až uvidíš mě ve své oblíbené restauraci
Ano, jsi důvod, proč tu jsem
Chybí mi tvá gesta, tvoje pohyby
Nesedej si ke mně
Jen zůstaň mým snem
Za nocí, kdy nemohu spát,
budu tě potřebovat
ještě tolikrát
Tak nech mě žít v těhle vzpomínkách
A neříkej mi "sbohem", co je zřejmé
Nechoď ke mně a nehledej mě
Já budu vždycky v povzdálí
sledovat tvá gesta a tvé pohyby,
co tolik mi chybí
Až uvidíš mě tancovat
na píseň, při níž jsme tancovali spolu
Dej si drink
Ještě nechoď domů
Nemusíš vzpomínat jako já
Ale mně v tom nemůžeš zabránit
Byls tím nejlepším, co jsem kdy mohla mít
Snažím se tě ze svého těla vypotit
při téhle písni
před tvýma očima,
ale dávno už vím, v čem to spočívá
Nejde o to zapomenout
Musím nám obou odpustit
Tobě, že jsi mě nechal jít
Sobě, že nemohu tě nechat jít...
Autor unstoppable, 04.09.2008
Přečteno 387x
Tipy 9
Poslední tipující: fijalka, jedam, Bíša, Holis, enigman, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

fakt jak male decko...co jineho nez brecim!!! je to krasne a presne tohle bohuzel ted zazivam!!!...chapu

09.09.2008 01:42:00 | LadyTaRaNi

tak to je síla... znám ten pocit až moc dobře...

07.09.2008 18:12:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí