Síla lásky

Síla lásky

Anotace: Ve stejný čas a v jedinou chvíli naše oči se propojily ...

V myšlenkách vstupuješ do mého světa,
bez varování jak zjevení.
V hlavě mi uvízla každá tvá věta,
jsi moje půlnoční trápení.

O louce rozkvetlých konvalinek
jsi kdysi ódu pro mě pěl.
Od těch dob nádherně závratných chvilek
můj zrak už potom tě neviděl.

Z dálky tě přivolá magická síla
alespoň na krátký čas.
Z úst tvých zas uslyším - jsi moje víla,
slíbám ti slzy z tvých řas.
Autor jita.1965, 04.09.2008
Přečteno 545x
Tipy 20
Poslední tipující: okapovaroura, poustevník Jirka, shakespeares, Caracol, Bíša, Myrja, Lorraine, Holis, Veru, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

krásný...:-))

05.09.2008 17:22:00 | shakespeares

rozumím, rozumím...

05.09.2008 06:47:00 | Caracol

Krásná,něžná, smutná...Líbí se mi, cítím se podobně.
/Kdyby jen půlnoční trápení.../

04.09.2008 16:21:00 | Veru

Kr?sn?,n?n?, smutn?...L?b? se mi, c?t?m se podobn?.
/Kdyby jen p?lno?n? tr?pen?.../

04.09.2008 16:20:00 | Veru

...padla na mne melancholie

04.09.2008 09:38:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí