Jak to cítím já

Jak to cítím já

Anotace: Pro mou princeznu...:D

Přál bych si Tě mít stále u sebe,
být vedle Tebe až do skonání světa.
S Tvou přítomností letím do nebe,
na to, jak mi je, nestačí jedna věta.

Když hledím Ti do očí, naběhne mi husí kůže,
kvůli čemu? Asi že z nich cítím jiskry lásky.
Tak moc bych Ti chtěl natrhat čerstvé růže,
nebo Ti do ouška šeptat skrze Tvé vlásky,
jak rychle, a nežně mi přirůstáš k srdci, k duši,
je to nepopsatelné, ono samo z toho rychle buší.

I to Tvé, jak já jsem se včera přesvědčit směl,
tluče velice silně, až jsem z toho skoro oněměl.

Můj život se mění, něco zvláštního se se mnou děje,
to asi bůh lásky, Amor, si svou píseň pro nás pěje.

Jsem až po uši zamilovaný, nebudu Ti lhát,
nechci už brečet, avšak jen s Tebou se smát!
Autor Davido, 04.09.2008
Přečteno 781x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

láska není nekonečná uživej si

04.09.2008 13:22:00 | Rbb

Směj se a užívej si lásky...je krásná :o)) Líbí se mi, ten cit z té básně přímo čiší :o))

04.09.2008 13:01:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí