Půjdeme spolu nocí bláznivou...

Půjdeme spolu nocí bláznivou...

Anotace: Tyhle slova naskákaly na papír úplně samy(ostatně je to vidět,jelikož ne vše se tam rýmuje:-)

Když jsi mě poprvé políbil,
byla jsem na dně...
...a přesto jsem letěla...
Nahoru...
Vím,že jsem ztracená...
...mezi láskou...
Teď čekám na Tvá ústa...
...ty moje chutnaj slaně...
Ale když jsem u Tebe
zesládnou štěstím...
Pojď,poletíme do sladkého Ráje
...a už nikdy zpátky...
Mám náruč plnou lásky,
k té přidej Ty tu svou.
Podej mi ruku,půjdeme spolu
...nocí bláznivou...
Nocí plnou hlasů,
které tiše šeptají.
Miluji Tě.Tak moc...
...ale potají...
Autor Písklátko, 04.09.2008
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná, trefila se mi do nálady :o) Zrovna mám v hlavě trochu zmatek kvůli jisté slečně... docela příjemnej zmatek, jen to nechci uspěchat... :o)

04.09.2008 14:56:00 | Strix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí