Malá, malinká...

Malá, malinká...

Anotace: Jen malá vzpomínka...

Já malá slzička v klíně,
čekám tu na Tebe v rouše Evinně.
Já malá básnička, pohladím Tě, budeš-li chtít,
nebudeš-li, nechám Tě odejít.
Já malá rolnička, Tvým polibkem se rozzvoním,
já malé smítko na poušti,
hříchy Tvé napravím.
Já chudá malá nevěsta,
dám Ti palác a nebesa.
Já malá vzpomínka udělám vše,
i když jsem tak malá, malinká...
Autor Lenny, 04.09.2008
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Udělej pro mě jednu věc. Už nepiš takovýhle SHIT!

04.09.2008 18:41:00 | Horacio

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí