Být zamilován

Být zamilován

Anotace: Být zamilován někdy hodně bolí..mé city ke člověku...

Sbírka: Ze Srdce

Být zamilován, hodně bolí,
dát celé srdce jemu je snadné,
ale on ho nechce přijmout,
nemiluje.
Celé mé srdce patří člověku,
který je mnou milován,
ale sám,
nemiluje.
Nic z jeho srdce,
mi nepatří,
pláču pro něj,
ale nikdy mi patřit nebude.
Jeho srdce je veliké,
krásné,
jako on sám,
úžasné,
jako on sám
a dokonalé,
jako on sám.
Nechce mi z něj kousek dát,
a já to tolik potřebuji,
kvůli němu,
nemůžu spát,
a hodně mě to bolí.
Nechce si mě k sobě vzít,
velice ho miluji,
proč jen být zamilován,
tak strašně bolí ?
Autor Kakušín, 04.09.2008
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, NiQuS, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky moc,je to od srdce :)

08.09.2008 19:46:00 | Kakušín

Pěkná básnička...

08.09.2008 19:32:00 | NiQuS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí