Láska z flétny anděla

Láska z flétny anděla

Anotace: Snad jen anděl dokáže lásku dát.

Vánek letní, krása nevšední,
laská v červáncích tváře tvé.
Jsi tím vánkem, přijmi city překrásné.
Léto v osudu mém,jest tvým místem.
Při tvém pohledu na duši mou,
slyším tóny flétny anděla, jsou tak dojemné.

City jsou flétnou na ,kterou sám anděl hrál.
Hudba srdce bere, duši hladí,
jen jazyky zlé jsou jak hadi.
Přijemný pocit, láska z flétny anděla.

Buď osudem, buď andělem lásky nebeské,
zažijem spolu jen okamžiky přehezké.
Slyším tě v dálí, přicházíš po notách,
noha bosá, tóny zní, láska přichází.
Jsi tu, buď dál ať slunce nezachází.
Autor Carlos, 23.08.2005
Přečteno 602x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí