Prší?

Prší?

Anotace: O lásce.

Kapky deště stékají po okně...

Čekám v prázdným snu.
Až řekneš nepřijdu...
Je to tak těžké... 

Kapky deště stékají po okně... 

Kdo za to může?
Snad ti to poví ty růže... 
Položila jsem je na tvůj práh... 

Kapky deště stékají po okně... 

Ráno se budím bez sebe.
A usínám s myšlenkou na tebe...
Na tebe a na mě...

Kapky deště stékají po okně...

Už víš, co skrývám v srdci...
Co nemohu změnit, nechci.
To co mohu ano. 

Kapky deště stékají po okně...

Nemusí to vůbec nic znamenat...
Můžu co chci tajně milovat... 
To mi nikdo nevezme...

Kapky deště stékají po okně...

Zamknu si srdce a zahodím klíč.
Půjdu jako dříve pryč...
Teď ale miluju...

Pod okny louže plné kapek...
...a byl to vůbec jenom déšť?

Autor genca, 04.09.2008
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Petrik78, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné... a ten konec se ti mooc poved

04.09.2008 21:56:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí