Pro Tebe a první lásku

Pro Tebe a první lásku

Anotace: Věnována T.S. když prožívala svou první lásku :)

Cítím štěstí,
to pro tebe jen,
snad život ti přinese
slunečnej den,
den kdy růže kvetou,
zpívají ptáci,
deprese hloupé
jak někdy prstýnky se ztrácí.


Jsi jedna z nejhodnějších
lidí co na světě jsou,
proto jsem teď tak ráda,
žes našla lásku svou,
jsi celá zmatená,
vždyť je to poprvý,
a už teď přemítáš,
jak rozchod pak zabolí...

 
Na to teď nemysli,
nemusí to přijít vůbec,
láska je začátek
a nemusí mít konec,
voní jako ze všech květin
nejvzácnější květ,
do nejmenších prostor se vejde
a je větší než celý svět...¨

 
Všechno se ti urovná,
teď trápí tě hloupé otázky,
neboj, to není jenom sen,
je to určitě správný tip do sázky,
asi se trochu bojíš,
nikdo popsat to pořádně neumí,
já tolik toho neznám,
ale hodně moc ti rozumím...

 
Jsem teď šťastná s tebou
a co trápí tě, to chápu též,
deprese důvěrně a dobře znám
jsou jako ta v pohádce černá věž,
ale tebe tvůj princ už
si k lepším zítřkům odvede
a za chvíli bude jen dobře,
že miluješ ho a on tebe.


To všechno je tak nový
až nahání ti to strach
když ta láska povznášející
ti prvně překročila práh,
budu držet tvý pohádce
co mám všechny pěsti,
ať tebe provází
s láskou i štěstí...

 
Je to krásný
a ty si to zasloužíš
to si tiše opakuj,
když v sobě trochu zabloudíš,
mám tě ráda
a díky za důvěru tvoji,
žes se mnou mluvila,
mi svěřila pohádku svoji...

 

Autor genca, 04.09.2008
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí