Rozum x Láska

Rozum x Láska

Anotace: Čemu byste dali přednost - Lásce nebo Rozumu?? Teď zvítězila láska, ale jak to bude dál.. :-(

Srdce neví kudy dál,
rozum už dávno cestu vzdal.
Cenu to nemá, to oba dva víme.
I přez to dál náš sen si sníme,
že na lásku přeci každý má právo,
že spolu budeme déle nežli je zdrávo,
že to už nikdy více nebudeme vzdávat,
že už si kopačky nebudeme dávat,
že nám už rozum nezkříží plány,
že přes všechbo láska bude tu s námi!
Až jednou budeme stát na konci prahu.
Až dál jít nebudeme mít ani jeden snahu.
Tak vedle sebe budeme ležet a hladit si vlasy,
radostně vzpomínat na staré krásné časy.
Pak budeme navždy spolu!!
Autor Castiza, 05.09.2008
Přečteno 358x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, Bíša, enigman, Rbb, sondulacek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel to není o tom 'čemu dát přednost', rozum ve světě zamilovaných nehraje vůbec žádnou roli, proto si ho nelze ani vybrat :-)

17.09.2008 12:14:00 | 6thSun

a rytmus ..dej si pozor na rytmus

05.09.2008 17:36:00 | saddova

Pěkný, jen se mi tam nelíbí to přeZ. PřeS by bylo lepší ;)

05.09.2008 16:58:00 | Laivindia

kež by

05.09.2008 08:18:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí