Bláhová

Bláhová

Anotace: Bláhová, bláhová je láska...a nebo snad ne?

Na modré oči se šedivým závojem,
snáší se vločka za vločkou pokryté sněhem,
dívá se celý svět a snaží se neplakat,
věří totiž, že nevidí je naposled.

Dva posly z nebes v modrých očích,
na tváři slzy na rtech smích,
věří v dnešek, ty osamocené duše,
jen blázni v dnešek píši bohu mše.

Dvě nádherné modré oči pod víčky,
v závoji obklopeny objetím říčky
slz, plné údolí mezi ňadry dolů se žene,
jen lehce polaskat, polibek chmúry zažene.

Není to nebe, ale ani to není sen,
je to obloha obklopena dnem,
srdce pod sevřením dlaně povolí,
i polibky na nejtajnější místa svolí.

Na modré oči se šedivým závojem,
snáší se vločka za vločkou pokryté sněhem,
pomník tvé kráse v zapomnění mizí,
z nebe, z nebe na tebe odpuštění sněží.
Autor Láďa, 05.09.2008
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Rbb
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chrtelo by to vic pece, zlepsit rytmus a i rymy, vic cist...slovni zasobu si rozsirit a pak to pujde samo

05.09.2008 17:22:00 | saddova

modré oči, záleží co vnich vidím

05.09.2008 13:08:00 | Rbb

dvě slůvka...modré oči a básnička je na světě....prima nápad....jo,mám taky modré oči,takže děkuji

05.09.2008 13:02:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí