Smysl života

Smysl života

Anotace: opuštěn láskou...neboli když později miluje už jen jeden

Je těžké se ráno probudit
a nepopřát mu krásné ráno a den.
Je těžké stát
a vědět že za tebou nestojí.
Je těžké svírat dlaň,
když jeho v ní není.
Je těžké jít
a vědět že on zůstává stát.
Je těžké mluvit,
když on neposlouchá.
Je těžké koukat do nebe
a nevědět zda se dívá.
Je těžké usínat
a neříct mu dobrou noc.
Je těžké spát
a vědět že on tě nechrání.
Je těžké být v jeho přítomnosti
a nedoufat.
Je těžké nosit na srdci kámen a nemoct ho zahodit,
přiroste k srdci a tlačí k zemi!
Probuď jej a dej mu jméno,
Tvé jméno, neboli smysl života.
Z kamene však nadále zůstává kámen..
…proč?
To víš jen ty!
Autor LadyTaRaNi, 05.09.2008
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: Dreamer, Mraveneček, bokken, Dedillope
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tahle je moc hezka, kdo zazije pozna..

19.09.2008 18:15:00 | Dreamer

dekuji moc si toho vazim!!!

09.09.2008 00:54:00 | LadyTaRaNi

Znám ten pocit a v Tvé básni je to moc dobře vyjádřeno.Za to ST!

07.09.2008 22:00:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí