Zase nejista...

Zase nejista...

Anotace: dlouhy..nebo ne?

Bojím se každého pohledu
Každého dotyku a úsměvu
Bojím se, otevřít ti své srdce.
Mám strach, že nejsem připravená
Že nejsi připravený ty
Že spadneme dolů a nikdo nás nezachytí
Co když nejsem ta, kterou hledáš
Ani ta, kterou chceš
Co když jsem jenom holka
Která tě má nebo nemá?
Jen dívka, která si přeje
Mít tě ráda.
Bojím se všeho co říkáš
Tvého hlasu, tvých pohybů
Bojím se tvých očí
Upřímných nebo lživých
Bojím se tvé ruky
Která bude chtít uchopit tu mou
Bojím se, tvého dechu
Jež budu cítit
Bojím se!
Proč není lék, na strach
Proč existuje odvaha?
Já nechci být bojácná
Ale neumím žít tak jak se má!
Bojím se, že svými ústy
Řekneš ne!
Ne! Mé odvaze
Ne! Mé lásce
Ne! Mému odhodlání
Ne! Mé naději
Bojím se!
Poznání je něco,
Jemuž říkám láska
Nebo přátelství?
Ty podíval ses na mě
Ale díval ses tak na všechny
A já
Já nevím,
Jestli mé city jsou tak silné
Nevím jestli mám právo
Jestli umím tě milovat!
Doufám že ne!
Ale proč?
Proč na tebe teda myslím:
Proč si v mém srdci?
V mé hlavě?¨
Vězním tě snad násilím?
Ne!?
Možná chci mít někoho
Jako si ty
Ve svém nitru
A možná, si jenom
Zbytečně přeju
Abys to cítil taky tak
Vím že to není
Tak jak myslím
Jenom doufám
Dej mi šanci
A Já ji dám tobě
Prosím,
Řekni jenom
Ahoj
Ale nezapomeň se koukat
Tak, jak se nedíváš
Abych poznala tvou lásku
Nebo tvou nenávist
Nebo tvou nestrannost
Ale jestli mě máš přece jenom trochu rád
Řekni mi to.
Dokaž mi to,
Já nechci znát nejistotu
Jsem moc nejistá na to,
Abys mohl být i ty!
Autor klajusenka, 05.09.2008
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, shakespeares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímná, osobitá...líbí...*:)

26.10.2010 16:24:00 | PIPSQUEAK

pokud je ti tolik, kolik ti je, tak mám dojem, že tyhle pocity, jaké právě prožíváš, jsou naprosto v pořádku.
jsi v období, kdy poznáváš stále něco nového a z nových věcí lidé mívají přirozeně strach, nebo ne? :-)) hezký, moc hezký dílko

06.09.2008 15:36:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí