Jsi ten o kom se jí zdává

Jsi ten o kom se jí zdává

Anotace: to nebyla romantická láska, kdyby byla štastná..

Neopustils - co je horši dal jsi sbohem
co si jen počne ta v jejíchž očíchs Bohem
přišel jsi bys moh odejít

sbohem tobě který jsi naučil milovat
sbohem tobě za kterého chtěla bojovat

pro trochu tvé lásky
chtěla se tebou topit

neublížils a proto jsi ublížil nejvíc
donutils přemýšlet proč život bolí
a proč pod tíhou smutku
umírají
ti co poznali lásku

jsi jediný lék
jediná náplast na zármutek
kterou nedostává

jsi ten o kom se jí zdává
Autor Dedillope, 05.09.2008
Přečteno 457x
Tipy 6
Poslední tipující: Zweiblumen, Bíša, NikitaNikaT., Rošták Domča
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... líbí se

11.10.2008 14:51:00 | Zweiblumen

Mno, tohle je nášup. Pěkné, poutaví, myšlenkové ... ST! není co řešit.

05.09.2008 22:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí