Úsměv

Úsměv

Anotace: ...

Skrývám úsměv mezi řádky,
tam,
kde na něj nikdo nedosáhne.
Vrať se mi
alespoň mlhavou vzpomínkou zpátky
do míst,
ve kterých po tobě má duše prahne...
Kdy zbořím vřavu zdí, mých zábran a kdy úsměv mezi prokletými řádky...
Autor El, 05.09.2008
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí