...přeji si...

...přeji si...

Anotace: ...prostě tak :o))...

PŘEJI SI DŮM!
..dům plný štěstí..
*chci vystavět ho v louce kvítí
*ať okna jeho slunce chytí
*a žádný splín v něm nepocítí
už nikdo nikdy na zemi
(tak vydejte se od rozcestí cestičkou setou růžemi)

PŘEJI SI POSTEL!
..postel plničkou snění..
*chci ustlat Vám ji v barvách třpytu
*ať teplo při měsíčním svitu
*přiláká snílky jemnocitu
z blízkého okolí
(tak vykročte v svém zapomnění tam kde nic nebolí)

PŘEJI SI STŮL!
..stůl přeplněný chutí..
*chci připravit Vám laskominy
*ať v mlsném duchu u hostiny
*se sbíhají z těch mlsot sliny
všem, kterých se to týká
(tak pospěšte si jenom zutí..u nás se nenaříká..)
Autor šuměnka, 24.08.2005
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST! Tak toto bych si také přála :) I když..., tu postel plnou snění vlastně mám, nádhernou bílou... :)

29.12.2009 13:48:00 | Pevya

ST! Tak toto bych si také přála :) I když..., tu postel plnou snění vlastně mám, nádhernou bílou... :)

29.12.2009 13:42:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí