sen

sen

Anotace: ............

lásko jsi jako slunce,
jsi jako měsíc
kdo tě vidí,
úsměvem ti odpoví
na každý tvůj paprsek

lásko jsi jako mlha
ako mýdlová bublina
jako vločka sněhu
co na dlani roztává
a kapku se změní

bolest lásky jest důkaz
nerozumněla jsem
dnes však pocit mám,
že všechno je sen

jen když trpíš
cítíš že žiješ
protože bolest je skutečná
to není sen

....

krásné snění o lásce
o lásce co zivot mění
jen mi uniká
jako ta mýdlová bublina
jako bílý sníh
co na zimním slunci taje

opar vody, sen o pocitu,
vše je tak pomíjivé
jako láska bez tvého objetí..
Autor Meriel, 06.09.2008
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Pája Black
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hodně pocitová básenka, četla se mi s lehkostí. Za obsah ST! velmi mu rozumím.

06.09.2008 14:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí