Ve tvém pokoji

Ve tvém pokoji

Anotace: Ve tvém pokoji, kde čas stojí nebo jen na tvé vůli závisí.

Ve tvém pokoji
kde čas stojí
nebo jen na tvé vůli závisí
necháš ráno zase brzy přijít
nebo zde budu ležet opuštěný ?
ve tvé oblíbené temnotě
tvé oblíbené polosvětlo
tvé oblíbené vědomí
tvůj oblíbený otrok

Ve tvém pokoji
kde duše mizí
a jenom ty zde existuješ
ke své pohovce mě navedeš
nebo mě zde necháš ležet ?
tvá oblíbená nevinnost
tvá oblíbená odměna
tvůj oblíbený úsměv
tvůj oblíbený otrok

Visím na tvých slovech
žiji z tvého dechu
cítím tvou kůží
budu zde navždy ?

Ve tvém pokoji
tvé hořící oči
důvod plamenů
které vzešly
necháš můj plamen zhasnout
nebo zde budu navždy ?
tvá oblíbená vášnivost
tvá oblíbená hra
tvé oblíbené zrcadlo
tvůj oblíbený otrok
Autor Quoman, 06.09.2008
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=qYHQ8JE0Vqs

06.09.2008 19:10:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí