Nahořklá

Nahořklá

Anotace: Každý den není posvícení.

Já bych ji chtěl, tu co se mi líbí,
ta zase kouká po těch jiných.
Snad, možná, prostě něco se slíbí
a tak rozšiřuji zástup těch druhých.

Vlak na odstavné koleji,
co smutně čeká až ho zapojí.
Řízek co se pálí v oleji,
tak kdy se to všechno zahojí.

Já doufám že slunce i pro mě svítí,
že láska je jak na louce kvítí.
Že pro všechny je tahle květena.
Vezmu kosu a půjdu na sena.
Autor Mava, 24.08.2005
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na sena? Když myslíš... to já bych v tichounku
radši sazeničku vtiskla do záhonku ;o)))

06.09.2005 15:44:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí