Souhvězdí Lyry

Souhvězdí Lyry

Anotace: Milovat nemohu,jen smrt ví co s tím..?

Sbírka: My favorite

K souhvězdí Lyry ruce své vzpřáhnu
po duši mé spojením s vesmírem prahnu.

Jako však snadné zdá se
mé přání v porovnání s tvým
chtěl bych však nejde to
Milovat snad nemohu nevím co s tím.

V pletenci odlesků nemohu vyhledat stín
milovat nemohu jen smrt ví co s tím.

Asi mi to nedochází.
Možná je někdo,kdo mě má rád.
A zem se leskne hlína mě volá,
ať lehnu si pod ní,abych moch spát.

A budu myslet na tu
Co mi zlomila
Srdce mý,
teď je prázdný,
už to tak nebolí.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 24.08.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí