Beznaděj

Beznaděj

Anotace: .

Na památku pomněnku
tuží nakreslím ti na místo
kde poslouchám tvý srdce.

Ty okamžiky co nejdou smazat
zůstavají ve mně
jako vzpomínka
jako touha
Všechna naše láska
utopila se v politice
v komplikacích a vzteku
Záchranný člun
odplul dávno k jinému břehu
a my už nevoláme o pomoc,
stojíme zády k řece.

Je to tvůj svět co tě ničí
tak rychle
a já to jenom sleduju
protože ti nestačím.
Autor frangir, 06.09.2008
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Boscai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí