láska

láska

Anotace: pro kluky

Chci Tě přerušit uprostřed vět,
chci Ti ukázat, co je to svět,
chci se Ti vloudit do přízně.
Napij se mě, pak budeš bez žízně.
Chci Ti poplést Tvoji hlavu,
chci Tě dostat do krásných stavů,
chci Ti ukázat, co Ti chybí,
chci dělat věci, co se Ti líbí,
chci být hloupý, malý a naivní,
chci dostat něco, o čem se jen sní,
já budu bojovat o tvoje území.
Autor TROSECNIK, 06.09.2008
Přečteno 753x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Duhová, Boscai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí