Už vím, jak voní pohádkové víly

Už vím, jak voní pohádkové víly

Anotace: Na otázku odpověď, na lásku co změní svět

Když držím svůj nádech na dlouhou chvíli,
jen abych cítil, jak voní pohádkové víly,
věřím, že tušíš, jak miluji tě děsně,
vždyť svírám tvou dlaň v mojí velmi těsně.

Paprsky Slunce hladí naše tváře,
tu mou a dívky z mého snáře.
Snad abych pochopil,
jak hezké je žít,
snad abych pochopil
to štěstí tady s tebou být.

Na otázku odpověď,
na lásku co změní svět.
Svět náš pro sebe jen máme
a čas našich srdcí,
jenž navždy sobě dáme…

Miluji Tě
Autor Dreamer, 07.09.2008
Přečteno 573x
Tipy 10
Poslední tipující: Kyle, strašidýlko-střapatý, Bohém z Pernštejna, bajli33, okapovaroura, Bíša, SZN, labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

miluj

08.09.2008 15:47:00 | Bohém z Pernštejna

Proč mě každá tvá básnička dostane ?! o)

07.09.2008 20:48:00 | bajli33

...a někdy i sníh pálí...

07.09.2008 15:12:00 | SZN

To bych taky chtěla cítit. Hm... Nejzajíavější mi přišel sám název, ale hezké je to celé...:)

07.09.2008 13:31:00 | okousaná od světlušek

Hezky jsi se vyznal...lásku si chraň, je krásná a s ní i zima hřeje

07.09.2008 13:30:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí