Láska

Láska

Anotace: ...

Láska je mnohotvárná
konejšivá jak vlny oceánu
jindy jako sůl do ran, hojivá,
plachá jak laň, střílivá.

A vášeň jako poslední trám na hladině,
kterého se držíš zuby nehty,
abys nespadl do hloubky
všednosti, zoufalství, spleenu.

Někdy na dně najdeš poklad,
kyslíkovou bombu, zaparkovanou ponorku,
abys zase mohl na hladinu, k trámům.
Plavat a zakusit pocit, že se propadáš.

Věř, že s jistotou dna to dáš.
Autor lapi, 07.09.2008
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí