Žít bez...

Žít bez...

Anotace: ...bez lásky

Proč se nedá žít bez lásky,
bez toho, abys mě políbil na vlásky,
bez tvých modrých očí,
bez nich se mi hlava točí.
Vždyť se na tvé polibky neustále těším.
Zmámená radostí na šňůrku lásky věším.
Zůstat stále ve tvém teplém obětí,
Kochat se věrnými pohledy, co nikdy neuletí.
Už vím, co to všechno pro mě znamená,
už vím, proč jsem s tebou tak zmámená,
Už vím, proč bez lásky se nedá žít,
bez toho, aniž bychom spolu
ruku v ruce mohli jít.
Autor Tlaccca, 24.08.2005
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí