Už je to rok...

Už je to rok...

Anotace: pár řádků..

Už je to rok,
co podal jsi mi ruku.
Neni to moc,
však chtěla jsem to v duchu...
Štěstí a lásku,
co nevysí na vlásku.
Nikdy jsem toho nechtěla moc,
ale ani pro mě toho nebylo dost.
A proto ti říkám díky, mám tě za to ráda,
mám v tobě přítele, lásku i kamaráda...
Autor BlackQueen, 07.09.2008
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: NiQuS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí